Storlien valgt inn i Sp-fylkesstyret

Nordland Senterparti avholdt fylkesårsmøte i Bodø 8. - 9. februar.

Aasa Storlien gir seg som kommunestyrerepresentant til høsten, men har takket ja til verv på fylkesnivå. 

Nyheter

Partiet melder at 97 delegater møtte fram og av 29 forslag ble 14 resolusjoner vedtatt.

- Med en gallup på 17 – 18 prosent er stemningen på topp i fylkespartiet. I tida 22. – 24 mars reiser 16 representanter fra Nordland Senterparti til landsmøte på Hamar, melder fylkessekretær Eivind Inge Storvoll.

På årsmøtet ble det valgt inn fem nye styremedlemmer: Trine Fagervik fra Leirfjord er ny organisatorisk nestleder. Nye styremedlemmer er Odd Arne Andreassen (Andøy), Christina Falch Holmvåg (Steigen), Anne Sand (Vestvågøy)  og Aasa Storlien fra Brønnøy.

Aasa Storlien står ikke på lista til Brønnøy Senterparti til høstens kommunevalg.Næringssjef-ansettelsen:

– Det lukter av kameraderi

Aasa Storlien (Sp) synes det er søkt at rådmann som slutter intervjuer ordfører for tilsetting i nyopprettet næringssjefstilling i Brønnøy.Sp-Storlien kom med et siste stikk til Trælvik i hans siste kommunestyre

– Lederlønn er avhengig av måloppnåelse og resultat. Jeg kan ikke stemme for lønnsøkningen.