Når Nordvik åpner nybutikk er det den minste i Norge

Prøver ut ny standard i Brønnøysund.

Klare for åpningsfest: Driftsleder Eddy Reinfjord (t.v) og eiendomssjef Paal Skaalsvik er klar for åpningen det nye Toyota anlegget til Nordvik i Brønnøysund.   Foto: Nordvik

Nyheter

22. januar åpner Toyota Nordvik sin nye butikk på Salhus. De nye lokalene har et areal på 782 m2, som er ganske smått.

– Det nye anlegget er det første i Norge som konstrueres etter en helt ny kompaktstandard fra Toyota. Den nye standarden går ut på å bygge mindre og mer effektivt, og samtidig skape et moderne bygg med praktiske løsninger som gir en bedre kundeopplevelse. Dersom det viser seg å fungere bra, vil bygget bli brukt som et referansebygg for andre mindre Toyota forhandlere i landet, forteller eiendomssjef Paal Skaalsvik i Nordvik i en pressemelding.

– Det er mange som kjører Toyota i Brønnøysund, og vi ønsker å gjøre det enklere for kundene våre med en mer sentral plassering, forteller Driftsleder Eddy Reinfjord.

Åpningsdagen 22. januar er ikke tilfeldig, ifølge Daglig leder Christian Nordvik. 

- 22. januar markerer bursdagen til farfar, Magnar Nordvik, som ville blitt 89 år denne dagen, forteller Christian. Magnar og Elsa Nordvik startet bildrømmen fra et trangt lokale på Skeid i Nordland i 1960. Og i dag – nesten 60 år senere, er Nordvik vokst til 20 lokale bilforhandlere og bilverksteder i Trøndelag, Nordland og Troms. Den nye butikken i Brønnøysund er et symbol på reisen vi har hatt og en påminnelse om at arven bæres videre, forteller han.