Stadtverk gikk videre til finalen i TM:Live

Stadtverk med Remi Slotterøy som vokalist, har gått videre i TM:Live.  Foto: Rikke Langø

Nyheter

Trøndersk Mesterskap Live, forkortet til TM: Live, er en videreføring av det tidligere Trøndersk Mesterskap pop/rock. Dette er en konkurranse som har vært arrangert hvert år siden 1962. Onsdag denne uken spilte flere av de påmeldte bandene i konkurransen på Kafé Skuret i Trondheim.

Brønnøyværinger i trøndersk mesterskap

To vokalister fra Brønnøysund i to ulike band skal kjempe om å bli Trøndelags beste liveband.


Blant bandene som deltok - og gikk videre - i denne første uttakingsrunden var Stadtverk, som har vokalist fra Brønnøysund: Remi André Slotterøy. Av de ti bandene som spilte onsdag var det fem som gikk videre til finalen på Hjorten Scene 17. november - der Trøndelags beste liveband skal scores:

Stadtverk

Yellowking

SKA-frika

Born On a Monday

Ingenium

Bandet Sexy Pidgeons, med brønnøyværingene Johannes Engen Granås og Ole Andreas Strømsnes, deltar også i mesterskapet og spiller i andre uttakingsrunde på Lokal Bar & Scene 19. oktober.