Nå er Børre snart på vei til Moskva for behandling

MS-syke Børre Westerberg takker alle giverne for deres bidrag.

Snart starter Børre Westerberg reisen til Russland for MS-behandling.  Foto: Norma Moen

Nyheter

Børre Westerberg fikk for en tid tilbake diagnosen MS. Han nektet å gi opp og ville ha behandling for sykdommen.

BAnett har tidligere omtalt aksjonen for å samle inn penger for behandling i utlandet. Først fortalte hans nærmeste i en hemmelig gruppe på facebook om noen ville bidra, og fikk enorm respons. Våren i fjor fikk Westerberg overlevert en gavesjekk på 190.000 kroner.

Nå forteller Westerberg selv i den åpne facebookgruppa Børre mot MS om at han er på vei til behandling i Russland.

«Heisann folkens! Lenge siden siste innlegg, dette da det ikke har vært noe å skrive om. Men nå, i dag er det en uke til jeg møter Snorre på Gardermoen. Der skal vi overnatte før vi setter oss på flyet til Moskva, kl. 1330 Tirsdag 18. September skal vi etter planen lande i Moskva. Da blir vi hentet av sykehusets sjåfør. Har fulgt med på mange Norske, og utenlandske, som har tatt samme behandling. Alle skryter av sykehuset og personalet, jeg gleder meg! Vil takke alle som har bidratt til innsamlingen som Eline tok initiativ til! Uten dette sparket bak ville jeg nok ikke gjort dette, ihvertfall ikke nå! Men, hadde jeg ventet ville skadene blitt flere! Så, igjen; tusen takk for ALLE bidrag, nå starter min livs reise!   Om innleggene har vært få til nå så blir nok enkelte lei av innleggene fra Moskva. Da får dere bare forlate gruppen, for jeg har tenkt å legge ut MANGE», skriver han i gruppa.

Børre håper mange kommer

Nå samles Sømna igjen for MS-syke Børre Westerberg. Denne gangen til et sosialt samvær med musikk og underholdning.