- Det var ledig på senteret, og jeg ville gjøre noe nytt, forteller Stegli, som tidligere har vært seniorbarista hos Espresso House Norge i Trondheim.
Tre interesserte
Gründeren ble valgt blant tre aktører som ønsket å åpne kaffebar på senteret, siden hun hadde det mest attraktive konseptet.
- Vi skal ikke bli kjedelig og kommer til å ha forandringer hele tiden, designet skal være preget av sesongene i året, forteller Stegli.
Kaffebaren kommer til å ha et stort fokus på kaffe, og kommer i tillegg til å servere et utvalg av mat, søtsaker og bakevarer. I løpet av de neste ukene kommer hun til å prøvesmake seg frem til hvilke produkter hun kommer til å tilby.
- Åpningstiden er fortsatt uvisst, og kunder spør fortsatt daglig om når kaffebaren åpner, forteller senterleder Erik Gjemble. Mye av konseptet er fortsatt under utvikling, så det er vanskelig å gi noe svar på når de forventer en åpning.
Satser på service
- Hva tror du kreves for å lykkes i denne bransjen?
- Kundeservice har mye å si, det er det som får folk til å komme tilbake, forteller Stegli.
Hun nevner også at en koselig atmosfære og pris i forhold til kvalitet er viktige faktorer. Kaffebaren skal også ha et «To go»-tilbud hvor kunder kan ta med seg kaffen hjem eller til arbeidsplassen.
Stegli har foreløpig kun én ansatt, Sunniva Meyer Sørensen fra Sømna, men forventer å ansette flere i tiden fremover. Sørensen kommer til å være med på å utvikle kaffebaren i ukene som kommer.