Brønnøyterapeut utvider virksomheten til Mosjøen

Matheus Thrana åpner avdeling i Mosjøen 13. juli.

Thrana Klinikken åpner ny avdeling i Mosjøen.  Foto: Privat

Matheus Thrana hyrer inn Caroline Moland Naterstad som hjelp til avdelingen i Brønnøysund.  Foto: Privat

Nyheter

I fjor høst åpnet sømnaværingen "pendlerklinikk" i Brønnøysund. Etter å ha opplevd at pasienter reiser flere timer for å få behandling, forteller Thrana at han ønsker å gi et tilbud som gjør det enklere å få behandling.

Matheus tilbyr muskelterapi i Hauerslevgården

Trælnesværing pendler fra Oslo én arbeidsuke hver måned.


Thrana klinikken dekker nå Mosjøen, Brønnøysund og Oslo, og det ligger i planene å utvide til enten Trondheim eller Kristiansand, men gründeren ønsker først å få etablert seg godt i de områdene han dekker nå.

Etter stor pågang i Brønnøysund har han hentet inn Caroline Moland Naterstad fra Vestlandet til Thrana klinikken. Naterstad skal som Thrana komme en langhelg i måneden til Brønnøysund. Det vil da gi kapasitet til å håndtere pasienter i to perioder på tre til fem dager i måneden, i stedet for kun én periode slik det var tidligere.

Thrana håper også at Naterstad kan tiltrekke seg andre pasientgrupper, for eksempel de som ønsker en kvinnelig behandler, eller folk som trenger behandling oftere enn en gang i måneden.