Lørdag åpner Galleri Kvaløye sin femte sommersesong

Galleri Kvaløye fikk svært god respons på sin tredje galleriåpning i 2016. Lørdag åpner de for femte gang.  Foto: Bård Pedersen

Nyheter

Gallerisjef Kjell Ove Johansen opplyser til BAnett at galleriet på Sør-Kvaløy i Sømna skal ha åpent fra lørdag og ut juli. Det skal gjennomføres flere arrangementer i løpet av de neste ukene.

- Neste helg blir det "galleriprat" med Roy Jacobsen. Siste helga i juli blir det avduking av en ny kystkvinne-figur ved forsamlingslokalet på Kvaløya. Der vil vi også markere og gjøre ekstra stas på en av våre egne kystkvinner, men hvem dette er blir ikke kjent før markeringen, sier Johansen.

I år har galleriet Torill Bertelsen og kunstnerparet Marian Roodenburg og Tore Engen som hovedutstillere. I tillegg stilles det ut verker fra Ingun Dahlin (keramikk), Dagfinn Bakke (akvareller), Gunn Vottestad (litografier), Anne Gundersen (litografier) og Sissel Vågan (keramikk).