Økokrims svindelekspert kommer for å lære oss triksene

Anne Dybo kan de fleste triksene.

Anne Dybo arbeider i Økokrims bedrageri- og korrupsjonsteam.  Foto: Økokrim

Nyheter

Tirsdag kveld inviterer Brønnøy Næringsforum til ekstraordinært medlemsmøte i samarbeid med gründerkafeen. Anledningen er at Økokrims jurist Anne Dybo kommer for å holde foredrag om bedrageritrender.

Dybo arbeider i Økokrims bedrageri- og korrupsjonsteam og er en av landets mest profilerte eksperter på området (her forteller hun om datingsvindel), og hun vil fortelle om de ulike svindelfarene som finnes, både for privatpersoner og næringsdrivende i små og store selskap.

Gründerkafeen er et samarbeid mellom Brønnøysundregistrene, Sparebank-1 Nord-Norge, Brønnøy kommune og Brønnøy Næringsforum. Anne Dybo er i Brønnøysund for å delta på Brønnøysundregistrenes brukerforum.