Libris avvikler på Nesna

Kine Laumann håper noen vil overta driften lokalt, men for Brønnøysund bok og papirhandels del er det slutt for drift på Nesna.  Foto: Matti Riesto

Nyheter

I en pressemelding skriver Kine Laumann, daglig leder i Brønnøysund bok og papirhandel AS, at hun med tungt hjerte må meddele at driften ved Nesna Libris avvikles.

Ifølge pressemeldingen har det vært drevet bokhandel på Nesna så lenge det også har vært høyskole, med bare noen få avbrudd. Det har vært flere eiere. Brønnøysund bok og papirhandel kjøpte bokhandelen av Norli/Aschehoug i 2009, og har drevet bokhandelen siden.

- Forutsetningene for drift av bokhandel har stadig vært i endring de siste årene, og det budsjetteres ikke lenger med vekst i bransjen. Også på Nesna har det blitt mer utfordrernde å drive bokhandel, siden administrasjonen i firmaet er i Brønnøysund og ikke er tett nok på driften på Nesna, blir utfordringene for store. Vi finner ikke annen mulighet enn å avvikle. Siste åpningsdag er ikke endelig avklart, mest sannsynlig i april, skriver Laumann.

Brønnøysund bok og papirhandel skal fortsatt drive Libris-butikkene i Brønnøysund og Sandnesjøen.


– Det er tøft i mange bransjer

Brønnøysund Libris markerer seg som lokal bokhandel lørdag.

 

Ny start på mandag

Kine Laumann forbereder åpning av butikken hun har kjøpt i Sandnessjøen.

 

Åpner ny butikk

I oktober utvider Brønnøysund Bok og Papir AS med ny bokhandel i Sandnessjøen.Slipper til nye krefter

Kine Laumann i Brønnøysund Bok og Papirhandel AS slipper til Nesna på eiersiden.