Widerøe kåret til årets flyselskap innenriks

Nyheter

Reisebyråansatte i Norge har i forkant av torsdagens Grand Travel Awards stemt frem sine favoritter for 2018. Resultatene ble offentliggjort under bransjens «Oscarutdeling» på Wallmans i Oslo. I kategorien «Årets flyselskap innenriks 2018» var det Widerøe som vant.

Widerøes salgs og distribusjonssjef Lise Dean tok i mot prisen på vegne av flyselskapet.

- Vi er fantastisk stolte over at reisebyråene har kåret Widerøe til det beste flyselskapet i Norge. Dette hadde ikke vært mulig uten Widerøes dyktige medarbeidere, og prisen er en bekreftelse på at vi i Widerøe gjør mye riktig. Vi jobber hver dag for å tilby høy servicegrad til våre kunder og distributører og vi er veldig takknemlige for denne anerkjennelsen.

I løpet av første halvvår 2018 vil flyselskapet ta imot tre nye regionale jetfly. Dette markerer en ny era for den snart 84 år gamle flyselskapet.

- Widerøe sørger for et det er enklere å jobbe og bo i vårt vakre og langstrakte land, avslutter Dean.