Lisbeth Berg-Hansen skal jobbe for PR-byrå

Den tidligere stortingsrepresentanten blir styreleder for Kruse Larsen.
Nyheter

Fredag melder PR-byrået og rådgivningsselskapet at Berg-Hansen er valgt til styreleder.

- Vi har vokst til å bli et selskap med 13 fast ansatte, gode tilknyttede ressurser, over 25 millioner i omsetning og flere av Norges mest spennende selskaper og organisasjoner på kundelisten. Det er på høy tid å profesjonalisere styrearbeidet, og Lisbeth er perfekt for jobben som styreleder, sier daglig leder Jan-Erik Larsen i en pressemelding.

Registrene og Hurtigruten

Kruse Larsen påpeker at de har en hundre prosent åpen kundeliste. På den står noen av Norges største selskaper og organisasjoner, blant dem Brønnøysundregistrene. Også flere aktører fra fiskerinæringen og Hurtigruten står på kundelisten.

Lisbeth Berg-Hansen skal ved siden av styreledervervet også bistå Kruse Larsens kunder i spesielle prosjekter og ved behov.

- Lisbeth har en innsikt og forståelse for nærings- og fiskeripolitikk som er de aller færreste forunt. Hun kjenner reglene og prosessen fra det lokale til det internasjonale. Vi jobber mye med kunder som vil ha glede av kunnskapen og forståelsen hennes, sier Larsen.

Liker åpenhetskulturen

Ifølge Kruse Larsen har Berg-Hansen tatt på seg flere styreverv og jobber ellers med egne prosjekter. Hun gleder seg til å komme i gang med arbeidet i Kruse Larsen og næringsutvikling hos selskapets kunder.

- Kruse Larsen er det mest spennende rådgivingsselskapet i Norge i dag, med en rekke kunder innen næringene jeg kjenner spesielt godt. Dessuten deler jeg verdigrunnlag med både selskapet og eierne, og den hundre prosent åpne kundelisten og åpenhetskulturen i selskapet ellers har vært utslagsgivende for at jeg sa ja, sier hun.

Kruse Larsen ble grunnlagt våren 2015. Selskapet vokste fra en omsetning på 5 millioner i oppstartsåret, til 15 millioner i 2016. I år har selskapet som mål å passere 25 millioner kroner i omsetning.


Lisbeth er fortsatt best bemidlet i Bindal

Har økt formuen med 14,2 millioner siden 2015.

 


Lisbeth-Berg Hansen har fått seg nytt verv

Den tidligere fiskeri- og kystministeren fra Bindal er nyvalgt styremedlem for Redningsselskapet.