BA skal trykkes i Trondheim

Brønnøysunds Avis har valgt Polaris Trykk Trondheim AS.

Goss-pressen ved trykkeriet på Heimdal i Trondheim er fra 1999, men er senere oppdatert. Her skal Brønnøysunds Avis trykkes. 

Ny trykkeriavtale Daglig leder i Polaris Trykk Trondheim AS Ketil Danielsen og ansvarlig redaktør og daglig leder Matti Riesto i Brønnøysunds Avis har blitt enige om en ny trykkerikontrakt som betyr at BA skal trykkes i Trondheim fra 1. januar neste år.  Foto: Brønnøysunds Avis

Nyheter

Det betyr at avisen skal trykkes på Heimdal i Trondheim fra 1.1.2018.

Tirsdag signerte partene en kontrakt med varighet på inntil fem år. BA skal trykkes i Trondheim mandag og torsdag ettermiddag. Etter trykking kjøres avisene til Værnes, hvor de blir med Widerøe-flyet som lander i Brønnøysund kl. 20.10.

- Å få ut avisen med budene om kvelden slik som i dag har  vært viktig for oss, sier daglig leder og ansvarlig redaktør Matti Riesto.

- Med dette kan vi fortsatt tilby abonnentene denne løsningen. Vi har hatt et godt samarbeid med trykkeriet i Mosjøen, men når det legges ned så er vi glade for å ha fått på plass en avtale om trykking i Trondheim.


Amedia legger ned trykkeriet i Mosjøen

Brønnøysunds Avis skal trykke i Bodø eller Trondheim i framtiden.

 

Amedia vurderer å legge ned Mosjøen-trykkeriet

Brønnøysunds Avis ser på hvor avisen skal trykkes i framtiden.