Vestlandsserie blir NRKs nye "Himmelblå"

"Heimebane" skal sendes på søndagskveldene.

Tidligere fotballproff John Carew spiller mot Ane Dahl Torp i storsatsingen "Heimebane".  Foto: Julia Marie Naglestad / NRK

Nyheter

Det begynner å bli noen år siden Himmelblå-serien samlet nordmenn foran skjermen. Nå lager NRK en ny serie som skal fenge de brede lag med handling fra Kyst-Norge. "Heimebane" spilles inn i Ulstein i Møre og Romsdal, og i dag startet andre runde med filming, melder lokalavisen  Vikebladet.

TV-serien skal handle om Helene, spilt av Ane Dahl Torp, som trener et herre-topplag i fotball. "Heimebane" får sendetid på søndagskveldene, slik "Himmelblå" hadde.

Serien fikk for øvrig  nynorsk tittel  etter protester mot at en serie spilt inn på Sunnmøre skulle hete "Hjemmebane". NRK og selskapet Motlys bruker hele 70 millioner kroner på serien, som etter planen kommer på TV i januar.