Hun blir ny sjef ved havbrukssenteret

Ny struktur Norsk Havbrukssenter har skilt ut sine forskjellige aktiviteter i fire datterselskaper. Marte Laugen skal lede reiselivssatsingen. 

Nyheter

Marte Laugen er tilsatt som daglig leder i Norsk Havbrukssenter Visning AS på Toft, og vil tiltre stillingen alt 1. mai. Det opplyser selskapet  i en pressemelding.

Brønnøykvinne vender tilbake

Ny sjef Brønnøyværingen Marte Laugen går inn som sjef for visningsaktiviteten ved Norsk Havbrukssenter på Toft.  Foto: Pressefoto

Laugen er opprinnelig fra Brønnøysund, men har de siste 9 årene studert og jobbet i Trondheim. Hun kommer fra stillingen som seniorkonsulent ved  Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet, NTNU i Trondheim, og har blant annet en mastergrad i rådgivningsvitenskap fra samme universitet.

- Styret i Norsk Havbrukssenter Visning er svært glad for at Marte Laugen tidligere i vinter takket ja til tilbudet om daglig-lederstillingen, og ønsker henne velkommen til å lede en viktig og spennende periode i selskapet, med forsterket satsing med nye og utvidede aktiviteter og i oppgraderte lokaler, sier styreleder Paul Birger Torgnes.

Laugen selv ser fram til å flytte hjem.

- Jeg gleder meg til å kunne ta fatt på en ny og interessant jobb med utfordringer og store muligheter. Sammen med dyktige medarbeidere vil jeg bidra til at Norsk Havbrukssenter fortsetter utviklingen mot å bli en av de viktigste reiselivsaktørene i regionen, sier Marte Laugen.

Ny selskapsstruktur

Norsk Havbrukssenter har de siste månedene hatt stengt på grunn av ombygging og utvidelser, men vil fra mai igjen ha full aktivitet, med visningsanlegg, kafe og turistbutikk. Nytt av året er også utstilling, bobilparkering og gjestemarina.

Norsk Havbrukssenter har også fått ny selskapsstruktur, der de ulike aktivitetene er skilt ut i egne datterselskap; Visning og Reiseliv, Oppdrett, Forskning og Utvikling og Eiendom. Arnfinn Torgnes fortsetter som daglig leder i «morselskapet» Norsk Havbrukssenter AS.