Fotballbobla er nede igjen

Lufthallen i Brønnøysund ligger fredag ettermiddag nede i den sterke vinden
Nyheter

Det bekrefter politiets operasjonssentral i Mosjøen.

BAnett får opplyst på stedet at ingen ble skadd da hallen sank sammen.

Surrealistisk

Sigbjørn Gladsø fra BIL Fotball var til stede og fikk denne gangen se at hallen ramlet sammen med selvsyn. Dette skal ha skjedd i 18.20-tiden.

– Det var surrealistisk. Jeg tenkte at jeg skulle følge med litt, for å se hvordan hallen oppførte seg når det blåste litt hardt i kastene. Jeg sjekket instrumentene og alt så bra ut. Hallen rørte seg veldig lite. Det jeg tror skjedde var at den ble presset sammen og at trykket økte på midten. Deretter begynte det å revne fra det svakeste punktet på toppen, antakelig på flere steder, sier Gladsø.

Hallen lå delvis i remser igjen på kunstgressmatten.

– Kan dette repareres, og i så fall: hvor lang tid vil det ta?

– Det er ikke noe problem å reparere den. Spørsmålet er om vi vil det nå. Hvor mange ganger skal dette skje. Jeg mener dette produktet bør tåle såpass med vind som det var i dag, sier Gladsø.

– Vi ser nå nok en gang at det vi har laget lokalt står, mens det vi har kjøpt eksternt raser sammen.

Hva nå?

– Hva gjør dere nå?

– Det blir et spørsmål for BIL. Jeg vet ikke hva som bør gjøres, men vi må tenke oss nøye om. Vil vi fortsette med dette?

– Stålhall?

– Det er absolutt det beste, men da snakker vi 50 millioner i stedet for 10 millioner. Det er en lang vei å gå. Det er ikke bare, bare å finne finansiering for noe slikt i lille Brønnøysund, sier Gladsø.