I helgen arrangerer regjeringspartiet Høyre landsmøte, eller som de har valg å kalle det i år: Mulighetskonferansen. Til stede er naturligvis også Høyre-stortingsrepresentant Margunn Ebbesen fra Brønnøysund, som sier til BAnett at det er inspirerende å være til stede på Gardermoen.

– Landsmøtet denne gang er omgjort til noe mer og langt større enn et vanlig landsmøte - Mulighetskonferanse. Det betyr at over tusen høyrefolk er samlet til gode politiske samtaler og gode resolusjoner for fremtidig politikk. Programprosessen mot neste stortingsvalgprogram er startet og her er det lagt opp til stor involvering fra allle.

– Statsministeren var i sin tale opptatt av at arbeidsledigheten i Norge øker, og da er det viktig å stake ut den riktige kursen for å kunne skape de nye lønnsomme arbeidsplassene i privat sektor. Erna vil at vi skal skape Mulighetslandet Norge. Jeg liker godt at mitt Høyres viktigste visjon nettopp er; Muligheter for alle. Mulighetslandet Norge starter med å gi alle barn et godt utgangspunkt. Jeg hadde en god samtale med statsråd Torbjørn Røe Isaksen om vår satsing på videreutdanning av lærere. Vår satsing på videreutdanning er nær tredoblet siden vi kom i regjering, sier Ebbesen, som fredag kveld kan fortelle en liten Brønnøy-nyhet fra landsmøtesalen.

- Artig når tekst fra Bautastein fra Brønnøy blir opplest fra Trond Helleland på landsmøtet. skriver hun på sin facebookprofil.

Se Hellelands tale her (Bautastein nevnes innledningsvis).

Margunn Ebbesen og Torbjørn Foto: Privat