Disse tatoveringene tok førsteplass

Nyheter

Tatovør Linn Theres Pettersen som opprinnelig kommer fra Sømna vant nylig førstepris for "Best big one" og tredjepris i "Crazy"-klassen på Kristiansand Tattoo Convention.  BAnett skrev om saken i helgen, og nå har Linn Theres også delt vinnerverkene med oss.

Etter åtte år i bransjen har hun startet eget tatoveringsstudio i Trondheim. Mythos Tattoo åpnet dørene i januar. Sammen med seg har hun en tatovør og en lærling.

Pettersen er ofte på reisefot for å delta på tatoveringsmesser og har blant annet vært i Paris, Rio, Cape Town, Trollhättan, Fredrikshavn og Kolding. Kunder fra hele landet finner veien til nysalongen i Trondheim. Pettersen reiser også rundt for å tatovere og har vært i Oslo, Namsos, Bodø, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Sømna og Brønnøysund.

I oktober tar hun med seg sine kolleger til Sømnamessa, der hun har tatovert de siste to årene. Uka etter er Linn Theres å finne i Brønnøysund på "The Showroom" i Sørbyen.