Allerede har hun og ektemannen Ernst Ravnaas komponert, produsert og skrevet sanger sammen på to utgivelser à tre låter hver. Fredag er tredje slike trio klar, under navnet «Trilogy III – Big questions».

Allerede ute er låten «Free», der Sissel synge rom hva som er viktig for at hun skal føle seg fri. Nå får den selskap av sangene «My Dream» og «Choices». Sistnevnte håper hun skal «inspirere lytteren til å stoppe opp og reflektere over hva som bør prioriteres i hverdagen, og ikke leve livet på autopilot», heter det i pressemeldingen.

– Vi har så lett for å løpe fra oppgave til oppgave uten tid til refleksjon og ro. Men hva er det egentlig som betyr noe om vi tør å løfte blikket og stoppe litt opp? Hvilke av alle de tusen handlinger og tanker vi har fra dag til dag, er egentlig viktige? Mange har ikke så stor valgfrihet i livet sitt, men om man har muligheten kan det være verdt bryet å spørre seg selv om man lever på en måte som er for ditt eget beste.

«My Dream» handler om en drømmeverden der alle respekteres og inkluderes.

– Det er kanskje ikke en verden man kan regne med å oppleve i det virkelige liv, men vi må ikke glemme idealet. Vi må ikke miste drømmen. Den er en viktig motivator for å gjøre gode valg i livet.

13. april starter Sissel vårturneen sin, kalt «Snart er det sommer» – og der legger hun blant annet turen til Nord-Norge for første gang på flere år.

Turneliste Sissel

* 13. april – Hurtigrutens Hus, Stokmarknes

* 14. april – Narvik kulturhus

* 15. april – Meyergården, Mo i Rana

* 16. april – Stormen Konserthus, Bodø

* 18. april – Harstad kulturhus

* 19. april – Lofoten kulturhus, Svolvær

* 21. april – Bjørnsonhuset, Molde

* 22. april – Sjøborg kulturhus, Ulsteinvik

* 23. april – Førdehuset

* 25. april – Nøtterøy kulturhus

* 26. april – Kongsberg Musikkteater