B-gjengen lanserer jule-EP

Allerede i januar i fjor nærmet B-gjengen seg utsolgt julekonsert i Olavshallen i november. I år kommer to av låtene som en EP.  Foto: Pressefoto

Kultur

Julekonsert i Olavshallen er tradisjon for B-gjengen fra Bindal, men i år blir det ikke noen julekonsert på grunn av covid-19-pandemien.

Bandet melder selv i en pressemelding mandag om at lyden fra Olavshallen i 2019 er «på tape» og kommer ut som en EP fredag 27. november, nærmere bestemt med de to sporene «Sjø snø» og «Blott en dag».

EP-en har fått navnet «B-gjengen - med venner i Olavshallen» og er spilt inn live av Nils Gullsvåg fra Vega Media, mixet av Ole Bjørn Nygård Berg, mastret av Martin Bowitz i store studio i Bodø.

Julekonsertene med B-gjengen har lenge vært en skikkelig «happening» i Bindal, og allerede i januar i fjor var de godt på vei mot å selge ut Olavshallen med november-konserten allerede 19. januar. På kort tid var 300 billetter solgt, og bare 50 gjensto.

Rettelse: I en tidligere versjon av denne saken sto det at B-gjengen ikke skal ha julekonsert i år, men det korrekte er at de skal ha konserter i Bindal, men ikke i Trondheim.