Stenbra

I Sten Frode Solvangs tilfelle er voksenrock en hedersbetegnelse.

På Brønnøysund-slippkonserten for "Ein som" hadde bindalingen Sten Frode Solvang med seg sin produsent Thomas Henriksen på keyboard i tillegg til Lene Elveland Engelsnes (vokal/kor), Sveinung Bratland (slagverk), Einar Bastesen (bass) og Sindre Lefstad Kvam (gitarer).  Foto: Matti Riesto

Kultur

På forhånd skal jeg innrømme at jeg var mest spent på historiene som skulle komme når Sten Frode Solvang, for anledningen med sin produsent/keyboardist Thomas Henriksen og fire brønnøyværinger, skulle ha slippkonsert for hans debutalbum "Ein som" på Kred. Voksenrock ja vel, men hva må han ikke ha opplevd i de gylne bandårene når han gikk på gymnaset i Brønnøysund! Tenkte jeg. Og noen anekdoter fra Shock og Varig mén ble det jo, men de var av slaget man hadde hørt før.