B-gjengen vant studiotid

Her er B-gjengen på scenen under Steinkjerfestivalen i fjor.  Foto: Karl Jørgen Marthinsen

Kultur

B-gjengen fra Bindal, som består av Dag Christer Brønmo på gitar og vokal, Tom Rune Helstad på gitar, Hans Otto Helstad på gitar, Kenneth Thomassen på trommer og Jørund Lislien på bass har vunnet en konkurranse om en gratis innspillingsdag i Studio-Nord i Mosjøen, melder Vefsn No.

Det er ikke den første studiotiden bandet har vunnet. I juni i fjor vant de konkurransen Bandwagon i Nord-Trøndelag, der premien foruten å spille på Steinkjerfestivalen og Woodlandfestivalen var gratis studiotid i Rock City i Namsos.


Julemagi med B-gjengen

I en fullstappet sal spile B-gjengen nok en gang julen inn, med klassiske julelåter, og ikke minst; egenskrevne låter. Det var blant annet gjesteartister på cello, bratsj og fiolin under årets julekonsert.

B-gjengen imponerte publikum i Steinkjer med egne låter

Torsdag kveld åpnet bindalsbandet B-gjengen årets Steinkjerfestival.

B-gjengen fra Bindal vant årets Bandwagon

Klokka 12 på fredag var stemmene talt opp, og B-gjengen ble publikumsvinnere.