Rock´n Roll Retribution til Rana

...og til Rootsen, selvfølgelig.

Rock´n Roll Retribution er fast takst på Rootsfestivalen - og etter hvert også på IFjord-festivalen i Rana.  Foto: Torbjørn Kosmo

Kultur

Rock´n Roll Retribution gjorde suksess på  blott til lyst-festivalen iFjord i fjor. Mandag ble det kjent at de kommer tilbake i år  - med en liten vri. Bandet skal spille ønskekonsert. Publikum er invitert til å ønske seg sanger fra 70-, 80- og 90-tallet, og så gjør bandet et utvalg.

I tillegg til Brønnøys rockefavoritter er også Alphaville, Dance With A Stranger, Vazelina Bilopphøggers, Andrew Strong fra The Commitments, Pogo Pops og Jenny from Ace Of Base klare for Rana-festivalen.

Øyvind Estensen i Rock´n Roll Retribution forteller til BAnett at bandet skal spille to konserter på iFjord, som arrangeres 7. og 8. juni.

- Ut som band nummer to på fredagskvelden og nest siste band på lørdagskvelden, «Omringet» av gamle store headlinere, forteller han.

Og bandet har mer på kalenderen framover: Kred 4. mai, Tromsø (Rorbua) 10./11. mai, Sildavikafestivalen 5. juli - og Rootsfestivalen naturligvis. 

Tysk synthpop til iFjord-festivalen

Alphaville er første band som er klare for neste års iFjord-festival.

  

Rock & Roll Retribution tar steget videre med egne låter

Lover å toppe seg selv med nogo attåt på Rootsen.

 

 

Brothers og Rocknroll Retribution skal rocke Rana

Mo i Rana-festivalen IFjord hadde slippefest fredag kveld.