Ace of Base-Jenny til iFjord-festivalen

Ace of Base er oppløst, men Jenny Berggren fra gruppen turnerer fortsatt med gruppas 90-tallshits på programmet.  Foto: Petter Knutson

Kultur

Retrofestivalen iFjord, som arrangeres for andre gang i Mo i Rana 7.-8. juni neste år, slapp i dag nok en artist: Jenny Berggren fra Ace of Base. Det svenske bandet herjet hitlistene med "All that she wants",  og "The sign".

- Ace of Base var en av de virkelig store gruppene tidlig på 90-tallet. Gruppa har stått langt opp på ønskelistene når arrangørene av iFjord har festivalgjengerne hvem de vil se og høre. Siden gruppa ikke lenger er aktiv har vi booket en av frontfigurene i bandet, Jenny Berggren. Hun vil ta oss igjennom den svenske poppgruppens hitkatalog, sier festivalsjef og brønnøyværing Christian Lorentsen.

Fra før er Alphaville og Dance With a Stranger klare til årets festival.Tysk synthpop til iFjord-festivalen

Alphaville er første band som er klare for neste års iFjord-festival.