iFjord-festivalen har skaffet erstatter etter avlysning

En Vogue kommer ikke til Mo i Rana.

Snap! herjet listene på 90-tallet med "I got the power" og "Rythm is a Dancer".  Foto: Pressefoto

Kultur

Den nystartede Rana-festivalen iFjord har fått en avlysning: Amerikanske En Vogue kunne likevel ikke komme. Mandag melder festivalens presseansvarlig Tina Ditlefsen at man har "jobbet som gal" sammen med gruppens management, men at man ikke fant noen løsning på kanselleringen, som oppgis å skyldes "reisetrøbbel".

Festivalen har funnet en erstatter innenfor sitt glade 80-tallekonsept: den tyske duoen Snap!.

- Vi har jobbet døgnet rundt og lett etter noen som kunne lage topp stemning i teltet. Nå har vi virkelig trua på at når Snap! fyrer i gang Rythm is a Dancer, The Power og hele hit-rekken sin blir stemningen til å eksplodere. The Power som ble lansert i 1990 klatret helt opp til andreplass på USA sin Billboard hot 100 liste og herjet på hitlistene verden over.  Det er nok mange som har stått i speilet og sunget strofen « I Got the Power", skriver Ditlefsen.

iFjord-festivalen-arrangeres 22.-23. juni. 

Brothers og Rocknroll Retribution skal rocke Rana

Mo i Rana-festivalen IFjord hadde slippefest fredag kveld.Brønnøyværing starter 80-tallsfestival i Rana

Christian Lorentsen og vennene vil hylle "de glade tider".