Nytt juleband presenterer seg med minikonsert

Vegard Benjaminsen & Julebyen stiller i ny utgave i år.

På scenen i fjor Are Bendiksen, Andre Rottem, Thomas Iversen, Vegard Benjaminsen, Katarina Benjaminsen, Geir Allan Reitan og Sindre Lefstad Kvam på scenen i fjor. I årets utgave er Lene Engelsnes kommet til, mens Andre Rottem ikke er med i år.  Foto: Hildegunn Nielsen

Kultur

Bandet spilte på Kred før advent i fjor og lagde fin førjulsstemning. "Skapte et deilig friminutt", het det på BAnett.

Minikonsert

Nå gjør Julebyen seg klar for sin tredje julesesong. Bandet øver denne uken i en låve på Skille. Besetningen er stort sett den samme som i fjor, men Steffen Hollup er kommet inn på vokal istedenfor Andre Rottem, i tillegg har Lene Engelsnes kommet med, også hun på vokal.

I tillegg består bandet fortsatt av Vegard Bemjaminsen, Katarina Helen Strand (vokal), Geir Allan Reitan (tangenter), Sindre Lefstad Kvam (gitar), Are Bendiksen (bass) og Thomas Iversen (trommer).

Torsdag ettermiddag spiller de en akustisk minikonsert på Kred i anledning åpning av julegata. Etter konserten blir det blant annet stort fyrverkerishow, før kvelden avsluttes med farsdagsaktuelt bokbad med Tor Martin Leines Nordaas på Libris. Der står Morten Horn for det musikalske forspillet.

Til Vega

Som tidligere år har Vegard Benjaminsen & Julebyen funnet fram både nye julelåter og finpusset på juleklassikere som "Silent Night", "Winter Wonderland", "Nord-Norsk julesalme" og flere andre. Bandet vil spille julekonserter på Vega lørdag 25. november og i Brønnøysund på Kred, søndag 26. november, og torsdag ettermiddag får vi altså en forsmak.


Skapte et deilig friminutt

Mens julekaoset nådde nye høyder utenfor, var det ro og harmoni innenfor Kreds lune vegger.