- Helt overveldet

Roots-billettene rydde ut for festivalgeneral Torstein Moe og Rootsfestivalen.

Solgte godt - Det er helt sjukt, vi er overveldet, sier Torstein Moe, her på årets Rootsfestival.  Foto: Helga T. Vorren

Kultur

Parkenfestivalen i Bodø la i går ut billettene til neste års festival, og solgte ut hele 8.350 dagspass på 17 minutter, skriver Avisa Nordland.

Og i dag klokken 09.00 la også Rootsfestivalen ut sine første billetter for salg, til redusert pris for de som kjøper tidlig. Der gikk det også unna, det tok 20 minutter før beholdningen var solgt.

- I fjor brukte vi en hel dag på dette, og da var det færre billetter, sier Torstein Moe fra festivalen.

Han vil ikke ut med det nøyaktige antallet billetter som ble lagt ut til spesialpris i dag, men omtaler det som "ganske mange hundre" og "tett opp mot større tall".

- Noen ble nok skuffet da de ikke fikk, derfor har vi bestemt oss for å legge ut noen hundre billetter ekstra til samme pris i ettermiddag, sier Moe.

I går ble det kjent at Åge Aleksandersen og Sambandet spiller på neste års festival, og festivalgeneralen utelukker ikke en viss Åge-effekt.

- Det er sannsynligvis en miks. En svale alene gjør ingen sommer. Folk vet at det i tillegg blir mange andre store artister.