Nå er det liv i FM-nettet på Sør-Helgeland igjen

Jitse Buitink reiser rundt i Nord Norge og laget radio i fjor sommer. Han har fortsatt studio i campingvogna, som til vanlig står på Andøya der han bor. Sendingene til Radio Nord-Norge baserer seg imidlertid på innsendt materiale fra en rekke steder i Nord-Norge.  Foto: Marthe K Nordhuus

New Articles

Radio Nord-Norges direktør og redaktør Jitse Buitink besøkte Brønnøysunds Avis rundt månedsskiftet september/oktober for å fortelle at de starter opp sendinger over FM-nettet på frekvens 104.5 fra senderen på tårnskola i løpet av oktober. Det er satt opp ny hovedsender og Radio Nord-Norge har overtatt konsesjonen som Radio Sør-Helgeland tidligere benyttet. Hvor langt signalet når gjenstår å teste, men FM-kanalen har forhåpninger om å nå de fleste på Sør-Helgeland på sikt.