Norgesfarer oppfordrer til å bli med til Torghatten

Marit Aslaug Johansen går Norge på langs for kreftsaken og oppfordrer lokalbefolkningen til å gå over brua sammen med henne.

Vil gå til Torghatten: Marit oppfordrer lokalbefolkningen til å bli med på turen til Torghatten 

New Articles

- Jeg har høydeskrekk og har vært heldig med små bruer til nå, men nå skal jeg til Torghatten og skulle gjerne ha hatt noen og gått sammen med, sier Johansen, som gjerne vil ha følge hele veien til det kjente landemerket..

Kreftsaken tar turen innom Brønnøysund - til fots

Marit Johansen kommer innom Brønnøysund i neste uke og vil fortsette videre til Bodø.


Oppmøtet for turen blir tirsdag formiddag ved Brønnøy kirke. Mandag har hun gått fra Skogmo til Brønnøysund.

- Jeg ønsker å se mest mulig. Det er drømmen min å gå til Torghatten, sier hun.

Hun har fått stor oppmerksomhet på turen og på facebook.

- Innlegg har blitt delt på Facebook og når folk ser meg så tuter de eller så stopper de for å ta en prat. Jeg møter bare hyggelige folk, sier hun.

Dette er tredje året hun går for kreftsaken med årets farge.

- Jeg går for forskning på kreft, Vilde Wedø Jektvik minnefond og sykehusklovnene. Jeg synes det er viktig å støtte forskningen på barnekreft og gi mer oppmerksomhet rundt dette. Det er der den gule fargen kommer inn, da den representerer støtte til forskning rundt barnekreft, sier hun.

Tirsdag meldes det relativt bra vær; nesten vindstille forhold med temperaturer fra 13-17 grader og gode muligheter for sol.