Daglig leder Svein Robert Olsen og interiørarkitekt Lise Gullvik samarbeider tett for å gi kundene de optimale løsningene. 

Annonse

Nye trender i huset

Blant trendene i 2020 finner man funksjonalitet, intelligente hvitevarer og små finesser. Krydres dette med tre, farger og metaller får man et optimalt og trendy rom. Lise Gullvik er Interiørarkitekt og butikksjef i den nye butikken til Sigdal som åpner i Brønnøysund. Her forteller hun om både trender, og den nye butikken.

Lenge har det vært en trend med hvite flater, men nå skal det være farger. Å klare å se - og følge med på - hva som er dagens trend er ikke så enkelt, og det kan derfor være lurt å få både tips, råd og veiledning hos de som jobber med dette til daglig.

Se det i 3D

Hos Sigdal kan du få designet alt etter din egen smak, også spesialtilpassede løsninger, kun for deg. Når alt er ferdig tegnet kan man se det nye kjøkkenet, garderoben eller badet gjennom tredimensjonale tegninger eller VR-briller.

Dette gir en mer virkelighetstro fremstilling av hvordan rommet blir i forhold til å bare se det på en tegning.

- Estetikken betyr mye og vi hjelper mer enn gjerne kundene med å finne de beste løsningene. I tillegg er kundene opptatte av at interiøret skal være funksjonelt, ha smarte løsninger og i tillegg være miljøvennlig. Her hjelper vi kunden med å finne de beste løsningene. Hvis de ønsker det kommer vi hjem til dem og tar mål, og diskuterer oss frem til hva som kan fungere best, sier Gullvik.

Inn med naturen

Interiørarkitekt Lise Gullvik gleder seg til åpning 13.februar. 

- Trenden er at fargene nå skal være naturlige. Populære farger er blå- og grønntoner. Vi er omgitt av natur og når hus bygges og interiør velges er det ofte naturens lys og farger vi ønsker å ta med inn i huset. Dette gjenspeiler seg ofte i store vindusflater som slipper inn mye lys. Blant arkitekter er det nå fokus på nettopp dette. Åpen løsning mellom stue og kjøkken er fortsatt en trend, noe som gir større funksjonalitet og bedre utnyttelse av rommet, forteller Gullvik.

Miljø og bærekraft

Kvalitet i alle ledd er viktig for kundene. Et kjøkken skal brukes i mange år, og derfor er god planlegging avgjørende. På kjøkkenet vil man gjerne ha det enklest mulig, alt fra tekniske løsninger til optimalisering av kildesortering m.m. Ingen kjøkken er like, derfor er godt samspill med kunden avgjørende for at leveransen skal bli perfekt.

- Miljøvennlig og bærekraftig er ord som går igjen når man diskuterer kjøkken, bad og garderobe i 2020. Naturen skal gjenspeiles i interiøret. Laminat er ikke det kunden ønsker nå, men vi ser at spesielt kompositt-typer er populære sammen med nye varme overflater. Håndtaksløse design er populært og det er et sterkt og funksjonelt design som viser de rene linjene, men også håndtak i krom og messing fungerer som designelement , sier Gullvik med et smil.

Farger fra naturens eget fargekart er den nye trenden i 2020 

Samarbeid og kompetanse for kundene

Butikken i Brønnøysund samarbeider med lokale rørleggere og elektrikere. I tillegg til å være daglig leder i Sigdal Brønnøysund, driver Svein Robert snekkerfirmaet Snekker'n.

- Når kunden ønsker det, tilbyr vi alt fra snekkerarbeid, rørlegger og elektriker. Kvaliteten på - arbeidet sikres gjennom gode lokale håndverkere og fagfolk. Vi er ikke ferdige med leveransen før kunden er 100 prosent fornøyd, sier daglig leder Svein Robert Olsen.

Han er travelt opptatt med å montere hvitevarer som skal på plass i butikken til åpningen.

Interiørarkitekt Lise Gullvik og daglig leder Svein Robert Olsen ønsker velkommen til gamle og nye kunder i nye lokaler. 

Avansert kjøkken

Kjøkkenet er blitt husets nye teknologisenter hvor man kan få hvitevarer med Wi-Fi løsninger, nye ventilasjonsløsninger, og kjøkkenskuffer som kan leveres med integrerte USB-kontakter for lading, for å nevne noe.

- Det finnes et hav av nye og smarte løsninger, og vi vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe kunden på veien til det som skal bli det perfekte, sier interiørarkitekt Lise Gullvik, som gleder seg stort til åpningen 13.februar.