Brønnøysund Brygge er et nytt boligprosjekt som etter planen skal ha oppstart til våren. 

Annonse

Byr på det beste av det beste

Zar Eiendom AS satser i Brønnøysund og har kjøpt en av de beste tomtene i byen. Nå er det planlagt seks nye leiligheter midt i smørøyet av Brønnøysund, alle med hver sin båtplass rett utenfor stuevinduet.

Det er ikke hverdagskost med leiligheter i Brønnøysund hvor man kan stå med fiskestang på sin egen balkong. Her kan man gå direkte fra balkongen og ned i båten eller kajakken hvis man foretrekker det.


HAR ALT

- Vi ser fram til å komme i gang med byggingen sier en stolt Bjarne Nyrud og viser oss tomta med sjøutsikt. Nyrud er salgs- og markedsansvarlig i Nordbohus Bernhard Olsen AS.

De skal være byggentreprenør og leverandør på dette prosjektet.

- Mer sentralt og nært alle fasiliteter er det vanskelig å få det. Rema 1000 ligger rett ved siden av. Salhus skole og Salhus barnehage er heller ikke langt unna.

Eiendomsmegler Kristoffer Bjørnvik i Rede Eiendomsmegling mener Brønnøysund brygge er et unikt prosjekt.  

- Tomta har alt. Den har både havutsikt og gode solforhold. Ja, den ligger midt i smørøyet av Brønnøysund. På toppen av alt får man med en egen båtplass skyter megler i Rede Eiendomsmegling, Kristoffer Bjørnvik, inn.

Det er han som har fått i oppdrag å selge leilighetene.

OPPSTART VÅR 2020

Bjørnvik har allerede lang erfaring med salg av eiendommer på Sør-Helgeland og mener disse leilighetene er unike.

- Bortsett fra Blomstervika så er det svært uvanlig at leiligheter selges med egen båtplass. Nettopp denne kvaliteten er det mange som ønsker seg her på Helgeland.

Tomten ble kjøpt av det Ranabaserte eiendomsselskapet i sommer.

- Prosessen startet etter at Roger Håkonsen, eier og styreleder i Zar Eiendom AS, ble tipset om et flott prosjekt i Brønnøysund tidligere i år sier Bjarne Nyrud. Etter besøk i Brønnøysund og markedsmessige sonderinger endte det opp med at selskapet kjøpte prosjektet fra tidligere eier. Nå håper vi på oppstart våren 2020.


ZAR Eiendom

Eiendomsselskap som driver med utbygging av flermannsboliger i egenregi, og som er partner i flere større byggeprosjekt.

  • Selskapet eier ca 120 utleieboliger og omsetter årlig for ca 15 mill. på utleiesiden.
  • Eier: Roger Håkonsen. 100%
  • Daglig Leder: Roger Ditlefsen
  • Forretningsadresse på Mo i Rana
  • Har hele Helgeland som primært markedsområde

LOKAL FORANKRING

Det er planlagt én firemannsbolig samt én tomannsbolig på tomta. Leilighetene vil få et boareal på mellom 65 og 90 m2 og blir organisert som borettslag.

Eiendomsmegler Kristoffer Bjørnvik (t.v) i Rede Eiendomsmegling, teknisk sjef Andreas Bergin i Nordbohus Bernhard Olsen AS,og salg- og markedsansvarlig i samme selskap, Bjarne Nyrud viser mer enn gjerne fram det flotte området Brønnøysund brygge snart skal bygges.  

Hvordan kjøperne vil ha det i leilighetene kan de i stor grad påvirke før byggingen starter.

- Her kan man gjøre en rekke tilvalg slik at det blir som man ønsker. Mulighetene er mange, men det kan være smart å komme tidlig på banen sier Bjørnvik.

- Tomten, uteområdet og båtplassene blir gjort ferdig først slik at alt er klart når boligene er ferdige.

Selv om utbyggerne er utenbys fra vil flere lokale håndverkerbedrifter være involvert i prosjektet.

- Leilighetene bygges av Bernhard Olsens avdeling i Brønnøysund. I tillegg skal OK Kristoffersen Entreprenør AS stå for grunnarbeidet. Også Brønnøysund Rør AS og Sinus AS skal utføre arbeider i leilighetene sier Nyrud.