Ulrik Saltnes (22) spilte hele kampen og fikk 7 av 10 på AN-børsen da Bodø/Glimt ydmyket sølvjaktende Stabæk hele 6-1 på Aspmyra i siste serierunde søndag.

- Jeg skrev under for to nye år i 2014. Ergo går kontrakten min ut til nyåret. 16 starter på 30 kamper er bra, men jeg ønsker jo være med på alt. Neste år enda uklart for min del, men jeg skal lytte til hva de har å tilby, sier brønnøyværingen.

- Jeg har vokst denne sesongen

Saltnes startet de seks første kampene som sentral midtbane, før han ble flyttet ned til midtstopper. Han mistet plassen da han ble syk midtveis i sesongen. Det kom meget ubeleilig uken før RBK ble slått 2-1 og laget vant de fire påfølgende kampene. Han satt lenge på benken før kom inn på laget igjen og startet de to siste kampene.

- Jeg har startet 16 kamper i Tippeligaen og følger helt klart jeg har vokst på det. Så sesongen oppsummert under ett er ganske så positiv, sier lysluggen som scoret sitt første Tippeliga-mål i 5-1-seieren hjemme mot Mjøndalen.

Etter en forferdelig start med to poeng på åtte kamper kom årets første seier hjemme mot Tromsø 16. mai. Bodø/Glimt klatret opp fra bunnen og endte til slutt på niendeplass.

Stor-exit fra Aspmyra

Saltnes flyttet til Bodø og Glimt som 17 åring. Fem og et halvt år senere er 22-åringen en av mange spillere som er på utgående kontrakt i Bodø nå i høst.

Papa Alioune Ndiaye, mest kjent som "Badou" ble solgt i sommer. Topppscorer Alexander Sørloth er klar for Groningen. Vieux Sané og Dominic Chatto forlater også Aspmyra. Pavel Londak flytter hjem til Tallinn. Andrekeeper Lasse Staw har vært sykemeldt i lang tid og har flyttet hjem til Fredrikstad. Kristian Brix, Zarek Valentin og Erik Tønne har i likhet med Saltnes utgående kontrakter.

– Seks spillere fra startoppstillingen denne høsten blir med videre. Det er flere på tur inn. Ny førstekeeper. Ny midtstopper. Ny høyreving. Og en ung spiss for å ta opp kampen med (Fitim) Azemi på topp, sier Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen til Sporten.com.