Det skulle imidlertid ikke vare, og Glimt tapte til slutt. Det betyr at Glimt er ute av cupen for i år.

Kampen mellom Glimt og Elverum var målfattig de første 75 minuttene, før Elverums Amot Layouni satte inn 0-1 for bortelaget på Aspmyra, skriver BodøNu.

Deretter klarte Glimts Joachim Osvold, som kom inn i 85. minutt, å utligne til 1-1 fire minutter på overtid, som sendte kampen inn i ekstraomganger.

Det var da, i 99. spilleminutt, at Ulrik Saltnes, som kom inn i 66. spilleminutt, satte inn 2-1,  på pasning fra Osvold. Dette er tredje hjemmekamp på rad Ulrik scorer, og hadde det blitt resultatet hadde det også vært den andre kampen på fire dager han avgjorde.

Dessverre for Glimt satte Carlos Gaete Moggia inn 2-2 i 113. minutt.

Derfor gikk kampen til straffekonkurranse.

1. straffespark: José Ángel og Glimt setter ifølge BodøNu inn det første straffesparket,

2. straffespark: Elverum klarer også å sette sin ball i mål.

3. straffespark: Vegard Leikvoll Moberg og Glimt scorer også.

4. straffespark: Elverum scorer

5. straffespark: Martin Bjørnbak scorer.

6. straffespark: Elverum scorer

7. straffespark: Ulrik scorer!

8. straffespark: Elverum scorer

9. straffespark: Kristian Fardal Opseth og Glimt scorer