Bodø/Glimt har i dag Åsane fra Bergen på besøk på Aspmyra i 29. runde i OBOS-ligaen.

Ulrik Saltnes ønsket bergenserne velkommen ved å score Glimts første mål etter 16 minutter. Kristian Fardal Opseth og Jens Hauge la på til 2 og 3-0 etter 26 og 34 minutter.

Brønnøyværingen åpnet best også i andreomgang. Etter cirka 12 minutter la han på til 4-0. Før nevnte Opseth kunne ikke være dårligere og la på til 5-0 ett minutt etterpå. Like før dommeren blåste av kampen tegnet Saltnes seg for enda et mål i protokollen.

Glimt er fortsatt suverene serievinnere i Obos-ligaen, med 68 poeng. Det er 13 flere en Start, som tapte for Elverum i dag.

Laget avslutter sesongen med bortekamp mot Strømmen neste helg.

Allerede før denne kampen hadde Glimt satt ny rekord for antall mål scoret i en enkelt sesong. Medregnet målene i dag har Ulrik Saltnes scoret 13 seriemål i år.