BIL tok i mot Stål på hjemmebane lørdag ettermiddag. Dette var første kamp etter sommerferien og flere sentrale BIL-spillere var ute av stallen. Et ungt lag tok føringen i kampen og etter bare 10 minutter satte hjemmelagets kaptein Espen Øverås inn ledermålet.

BIL spilte en god omgang, frem til det var spilt 35 minutter. Da ble Eskil Mikkelsen Svartis skadet og måtte byttes ut. En forsvarstabbe gjorde at Stian Celius Steffensen kunne sette inn 1-1. Da raknet det for BIL. På et skudd mot mål benyttet BILs Abdifatah Mustaf høyrearmen for å avverge scoring. Han fikk direkte rødt kort og måtte forlate banen. Målvakt Andreas Pettersen Dahle debuterte for BIL i denne kampen. Han reddet straffesparket, men på returen satte Steffensen inn sitt andre mål og til pause var stillingen 1-2 til Stål.

Etter hvilen gikk det fra vondt til verre for BIL som måtte spille hele omgangen med ti spillere på banen. Trener Alexander Ediassen tar selvkritikk på at han ikke omorganiserte laget etter utvisningen.

- Jeg burde lagt om spillet til en 3-5-1 formasjon. Dette gjorde jeg ikke. Hadde vi spilt 11 mot 11 hadde vi ikke tapt, konstaterer han etter kampen. Han fremhever også første omgang som god for BIL-laget.

Etter 52 minutter satte Ståls kaptein Ulrik Olai Bentzen inn 3-1 før Daniel Aga Bublil like før slutt satte inn 1-4 med en lekker scoring fra venstre kant.

BILs neste hjemmekamp er søndag 27. august mot Junkeren 2.