Været kunne ikke vært bedre for arrangøren Sport Torghatten. I strålende sol tok de imot 38 lag til Knut Eriks minnecup på Nordhus. I ballbingen og på to andre baner gikk det kamper kontinuerlig. Lagene kom fra BIL, Sømna, Hilstad, Tjalg og Sport Torghatten. Blant dem var Tjalgspillerne Eldar Orvik (11) og kompisen Aleksander Storeide (11).

- Vi spiller på verdens beste lag, slår de begge fast.

De har spilt fotball så lenge de kunne huske og har vært med på nettopp denne turneringen flere ganger.

- Det er artig å være med. Vi gruste BIL og de som spilte på det laget går i sjuende klasse, skryter de uhemmet før de løper videre for å se på at andre spiller kamp.

Jan Erik Nerdal i Sport Torghatten er veldig tilfreds med at det til slutt ble 38 lag som deltok i turneringen for barn født i 2004 til 2009.

- Vi er veldig tilfredse med oppmøtet, ikke minst med at det ble så fint vær. Vi har vært veldig heldig de siste årene med at det har klaffet godt med været, sier Nerdal.

Etter ferdigspilte kamper fikk alle spillerne utdelt medaljer. Høyst fortjent skal vi tro kameratene Sebastian Nydahl Aakerøy (7) og Adrian Sevaldsen Høyholm (6) som var blant de godt over 200 barna som fikk med seg en medalje rundt halsen på vei hjem i dag.