Vill jubel Vegakameratene sikret uavgjort 2-2 mot de østerrikske mesterne Stella Rossa lørdag kveld, og får dermed delta i hovedrunden i UEFA Futsal Cup i Serbia om en drøy måned. Her jubler Lars Magnus Klaussen (f.v.), Stian Johnsen, Morten Ravlo, Kim Rune Ovesen og Petter Høvik (med ryggen til) over prestasjonen. (Foto: Ida Malene Hassel Øveråsen, Vegakameratene.no)

Vill jubel Vegakameratene sikret uavgjort 2-2 mot de østerrikske mesterne Stella Rossa lørdag kveld, og får dermed delta i hovedrunden i UEFA Futsal Cup i Serbia om en drøy måned. Her jubler Lars Magnus Klaussen (f.v.), Stian Johnsen, Morten Ravlo, Kim Rune Ovesen og Petter Høvik (med ryggen til) over prestasjonen.Foto: Ida Malene Hassel Øveråsen, Vegakameratene.no

Lars Magnus Klaussen og keeper Kenneth Rakvaag i aksjon under kampen mot Stella Rossa. (Foto: Ida Malene Hassel Øveråsen, Vegakameratene.no)

Lars Magnus Klaussen og keeper Kenneth Rakvaag i aksjon under kampen mot Stella Rossa.Foto: Ida Malene Hassel Øveråsen, Vegakameratene.no

Kaptein Jan Are Klaussen jubler for avansement i mesterligaen. (Foto: Ida Malene Hassel Øveråsen, Vegakameratene.no)

Kaptein Jan Are Klaussen jubler for avansement i mesterligaen.Foto: Ida Malene Hassel Øveråsen, Vegakameratene.no

1 / 3

- Dette er helt enormt

Vegakameratene lettet og fornøyd etter thrilleravslutning på gruppspillet i går.

Kampen mot østerrikerne ble nemlig av det nervepirrende slaget. Stella ledet tidlig og var klart best i store deler av første omgang. Vegakameratene skjerpet seg noe mot pause og fikk en heldig utligning som følge av et selvmål.

I andre omgang var igjen Stella raske med å score, men en utsøkt lobb av Kim Rune Ovesen halvveis i omgangen sørget for 2-2 og nytt avansement.

Svært viktige Thomas Klaussen var ikke med i kampen mot Stella Rossa, da han måtte forlate Wien til fordel for 2.-divisjonskamp med Moss.

Keeper Kenneth Rakvaag er full av lovord til sine lagkamerater etter kampen:

- Dette er helt enormt. Vi har vært i hovedrunden før, men det er alltid like stort å kvalifisere seg. Guttene viser en enorm innsats, vi har en fantastisk gjeng!

Han ser fram til hovedrunden i Serbia i oktober.

- Nå skal vi til Serbia og vise nok en gang hva som bor i oss. Vi er vinnere hele gjengen og vi ofrer oss for hverandre. Vi har alt som trengs for å være et topp europeisk lag.

I kjent stil har han også noen lovord til seg selv:

- Man kommer langt med Nord-Europas beste keeper, men det er absolutt ikke nok, smiler en svært selvsikker Rakvaag.

Trener Kai Bardal er svært fornøyd med sine disipler.

- Dette er noe vi har jobbet knallhardt for. Spillerne la ned en kjempeinnsats i en kamp der vi slet, og skal ha stor honnør for at vi klarte å kjempe oss til det resultatet vi trengte. Det er noe med denne gjengen her og evnen til å ta ut alt.
 

Mer å lese på BAnett:
Mest lest siste døgn
Leses nå:
Siste nyheter

Ny bok løfter fram Bindals polarhelt

"Norges tauseste mann" lå langt etter Nansen og Amundsen i framheve seg selv.

- Positivt at tegningene legges fram

Registrenes kommunikasjonsdirektør Mette Siri Brønmo sier det er tilbyderne selv som har valgt å legge dem fram.