(Foto: VEGAKAMERATENE)

Foto: VEGAKAMERATENE

Klare for landslaget

Vegakameratene går inn i et nytt år som serieleder og med fire spillere i den norske futsal-troppen til EM-kvaliken.

De fire er brødrene Thomas og Jan Are Klaussen og Kenneth Rakvaag, som alle er ekte vegværinger, samt Fredrik Høgaas som kommer fra Steinkjer.

De tre førstnevnte var tatt ut på den forrige samlingen også. Brødrene Klaussen fikk imidlertid lov av landslagssjef Esten O. Sæther til å reise på den planlagte ferrieturen etter en lang "utesesong" med Moss.

Det er første gang Norge prøver å kvalifisere seg til EM-sluttspillet. Irland er første motstander helgen 20. til 23. januar.

- Vi er en ganske ny nasjon i futsalsammenheng. Landslaget har spilt mot Irland, og ligger på et litt høyere nivå enn dem. Så det blir ikke lett, men vi har muligheter til å komme oss videre fra første runde, sier Thomas Klaussen, som har scoret 11 mål til nå i futsalsesongen, til Helgeland Arbeiderblad.

Troppen på 25 spillere skal slankes til 14 i løpet av januar.

Forrige sesong var Vegakam et misset straffespark i sluttsekundene av seriefinalen mot KFUM unna å vinne eliteserien. Etter fem kamper i den nye sesongen leder Vegakameratrene, ett poeng foran KFUM. Og nå har de altså fire mann i landslagstroppen.

- Vi er jo i toppen, så det burde jo være sånn, sier Thomas Klaussen.

Mer å lese på BAnett:
(Foto: Jøran Horn)

Foto: Jøran Horn

Leses nå:
Siste nyheter

Ny bok løfter fram Bindals polarhelt

"Norges tauseste mann" lå langt etter Nansen og Amundsen i framheve seg selv.

- Positivt at tegningene legges fram

Registrenes kommunikasjonsdirektør Mette Siri Brønmo sier det er tilbyderne selv som har valgt å legge dem fram.