Søndag var Brønnøyhallen var arena for kamphelg i futsal. På kvinnesiden tok BIL og Sømna imot to lag fra Sandnessjøen. BILs damelag gjorde reint bord. På to kamper slapp de ikke inn ett eneste mål, men satte inn 13 totalt. I første oppgjør mot Sandnessjøen 1 vant BIL 8-0 i Julie Gregersens debutkamp. Ulvida Sotvik satte inn fire mål, kaptein Miriam Laumann tre mål og Thina Kristiansen ett mål.

I oppgjøret mot SIL 2 litt seinere på dagen, ble nok en gang Ulvida Slotvik mestscorende. Denne gang med to mål. Miriam Laumann og Ida Tveråmo satte inn ett mål hver. I denne kampen debuterte både Ronja Ødegaard og Emma Helstad Amundsen.

Sømnas damelag. Bak fra v: Silje Kildal, Thea Nilsen, Magdalena Andersson og Malin Flostrand. Foran fra v: Kristin Bjørnsgård, Siri-Anna Zhal Kristiansen, Sigrid Hol Ellingsen og Hanne Wågan Olsen.

For Sømnas damelag gikk det ikke helt veien denne dagen. I første oppgjør mot SIL2 tapte sømnværingene hele 1-9. I kampen mot SIL1 ble det et mer jevnt oppgjør, sluttresultatet til tross. SIL ledet 0-3 til pause, men etter hvilen tok det bare ett minutt før Magdalena Anderson reduserte til 1-3. Dette satte et håp i laget og kort tid etter sørget Silje Kildal for 2-3. Sømna presset hardt i første halvdel av omgangen, men måtte etter hvert gi tapt for et sterkere SIL-lag. Kampen endte til slutt 2-6 til SIL.

BILs herrelag. Bak fra v: Trener Alexander Ediassen, Adrian Sandvik, Tobias Lund Korsgaten, Isak Helstad Amundsen, Fredrik Salhus og Joakim Stormo Halsen. GForan fra v: Eskil Mikkelsen Svartis, Sigurd Elvebakk Herrera, August Einvik Kildal og Jay Jørgensen.

På herresiden skulle opprinnelig både Hemnes og Sandenssjøen møtt BIL og Sømna. Hemnes måtte melde forfall på grunn av sykdom. Derfor er oppgjørene mellom BIL og Hemnes, samt Sømna og Hemnes utsatt til neste helg og spilles i Sømnahallen. I BILs oppgjør mot SIL vant hjemmelaget suverene 7-2.

I herrelaget til Sømnas oppgjør med SIL endte kampen 2-7 til bortelaget.