BIL G16 slo Rørvik 27-18 søndag. Etter utklassingsseieren tok det helt av i garderoben. Tydelig inspirert av Mikke Dorins "Sha-la-la-la-la-la-laaa, åh Rosenborg" ga feiringen bokstavelig talt gjenlyd i veggene i Rørvikhallen.

- Rimelig god stemning

Trener Thomas Rødli foreviget jubelscenene med mobilkameraet og sendte videosnutten til BAnett.

- Det var rimelig god stemning etter kampen, konstaterer Rødli.

Han full av lovord om lagets innsats og spill.

- Guttene spilte kjempebra.

- De sto godt i forsvar, de var tidlig ute og støtte mot skytterne demmet fint opp på streken, rapporterer han.

27 mål lar seg virkelig høre. Spesielt på bortebane.

- Guttene satte guttene fart i kontraen og kom til flere gjennombrudd. Angrepet var ellers solid med fine finter, langskudd i krysset, elegante lobber over keeper, etter mye fint kollektivt samspill som ble regissert av backene. Det resulterte også i innspill til streken. Vingene hoppet inn med spiss vinkel, men Rørviks keeper hadde ikke noe å stille opp med når de satte inn mål både over og rundt keeper. En kjempeflott kamp av guttene, sier Rødli, som har med seg Hilde Måsøy og Benjamin Engelsnes i trenerteamet.

BIL og Sømna på delt andreplass

BIL har vunnet begge sine kamper. I sesongåpningen fikk Overhalla bank med 28-11 i Brønnøyhallen. Fire poeng gir delt andreplass med Sømna bak Sandnessjøen som har seks poeng, etter tre seirer og ett tap.

Sømna har også vunnet begge sine kamper meget overbevisende; 37-6 hjemme mot Overhalla og 24-13 i Rørvik.

Til helgen kommer Sandnessjøen 1 og 2 til Brønnøysund og Sømna. Neste lørdag får begge lag besøk av Namsos 2, dagen etter reiser Sømna til Kolvereid. Så er det duket for lokaloppgjør mellom BIL og Sømna i Brønnøyhallen onsdag 6. desember.

BILs lag mot Rørvik (scoringer i parentes): Emil Strandheim Ovesen, Martin Saltermark Heimen (5), Roger Strandheim Ovesen (2), Lars Grande, Adrian Harsvik, Bendik Hemmingsen (7), Gabriel Rødli (4), Alexander Olsen (4), Elias Tilrem Johansen (1), Mathias Christensen Sandøy (4).

Det spilles mange aldersbestemte kamper i Brønnøyhallen og Sømnahallen til helgen.

OPPDATERT: Lokaloppgjøret i G16 mellom BIL og Sømna 6. desember er utsatt.

- Vi kan ikke spille kamp midt i uka, på grunn av at vi har fire spillere som går skole på Val og i Mosjøen. Så vi må flytte kampen mot Sømna til helg, og ny dato for den er ikke fastsatt enda, sier BIL-trener Thomas Rødli.