Kampene ble spilt samtidig i et ufyselig høstvær. På Torgatten arena tok BILs damelag imot Innstranden 2.

Gjestene tok ledelsen etter bare 12 minutter, men hjemmelaget svarte på tiltale og ledet 2-1 til pause, etter scoringer av Ingrid Rørmark og Ulvida Arntzen Slotvik.

Tomålsscorer

Innstranden ga på ingen måte opp og utliget til 2-2 ni minutter etter pause. BIL tok ledelsen på nytt ved Arntzen Slotvik i det 70. minutt. Men hun fikk ikke gleden av å bli matchvinner, for grønntrøyene fra Bodø utlignet til 3-3 ti minutter før slutt.

- Jeg synes hele laget kjempet godt og forbedret resultatet fra 5-2-tapet mot dem i Bodø, sier tomålsscoreren.

Dette var tredje gang lagene møttes i år. BIL vant hjemmekampen 3-0 i mai.

3-3 Camilla Edvardsen (79)

BILs tropp: Silje Synnøve Haugen, Nora Fjellsøy, Tonje Hartvigsen Nilsen, Ulvida Arntzen Slotvik, Sille Emilie Olufsen, Johanne Kristiansen, Lise Sund, Ida Tveråmo,  Benedicte Govasli Horn, 24. Ingrid Marie Rørmark, 26. Agnes Arntzen Slotvik, 28. Tora Arntzen Slotvik, 38. Ada Marit Laumann

Omdiskutert straffespark

På kunstgressbanen var BILs herrelag vertskap for Grand Bodø. Også her tok gjestene ledelsen på et omdiskutert straffespark. Dommer Øyvind Wang lot først situasjonen gå, men assistentdommer Geir Rådmannsøy vinket for det han mente var en forseelse innenfor 16-meteren.

BIL hadde flere store sjanser i første omgang. Nærmest kom Joakim Stormo Halsen som skjøt i stanga. Tobias Lund Korsgaten fikk heller ikke ballen i mål alene med keeper like før pausesignalet.

BIL slet med å spille seg fram til sjanser i motvinden etter pause. Kaptein og bursdagsbarn Isak Helstad Amundsen hadde den største tidlig i omgangen, men keeper reddet. Like etter kontret Grand og doblet ledelsen.

Så fikk fikk hjemmelaget frispark ute på venstresiden og på høyde med 16-meteren etter at innbytter Oliver Unwin ble felt. Joakim Stormo Halsen slo inn, og andreballen endte ute hos Sigurd Elvebakk Herrera som smalt inn 1-2. Dermed var håpet tent. Det ble imidlertid dempet betraktelig da Grand gikk opp til 1-3 ikke lenge etter.

Keeper sikret poeng

Det tente tydeligvis hjemmelaget som klarte å kjempe seg tilbake og sikre uavgjort. Stormo Halsen scoret fra straffemerket, etter at Andreas Hansten Blomstervik ble felt, og en innbytter sørget for utligningen.

Førstekeeper Tommy Horn startet sesongens siste kamp på benken, kom inn som spiss syv minutter før slutt og satte inn 3-3 to minutter senere.

- Jeg fikk ballen etter litt klabb og babb, tok den ned på på kassa med mann i rygg, vred meg rundt og fikk et aldri så lite drømmetreff med venstreslegga. Sykt deilig! Jeg måtte mase meg inn på banen, men jeg lovet Alexander mål, så da måtte jeg jo levere, sier Horn.

BIL – Grand Bodø 3-3 (0-1)

1-2: Sigurd Elvebakk Herrera (66)2-3: Joakim Stormo Halsen (81, straffe)3-3: Tommy Horn (88)

BILs lag (4-2-3-1): Brayn Musoni – Jey Kongram Jørgensen (Tommy Horn 82), Sigurd Elvebakk Herrera, Tobias Lund Korsgaten, Andreas Blomstervik Hansten – Eskil Mikkelsen Svartis, Adrian Sandvik – Suhayb Mahdi Samatar (Abdifatah Mustaf 78), Isak Helstad Amundsen, Joakim Stormo Halsen – August Einvik Kildal (Oliver Bugge Unwin 72)