2-2 borte mot Start i kveld gjør at Bodø/Glimt befestet sin posisjon som OBOS-ligaens beste lag.

Serielederen beholder dermed forspranget på åtte poeng ned til sørlendingene som er nærmeste utfordrer i kampen om seriemesterskapet.

Start tok ledelsen 1-0 etter ti minutter på Sør Arena. Ulrik Saltnes fikk like etter sjansen til å utligne fra straffemerket, etter selv å ha blitt felt alene med keeper, men bommet.

I andre omgang snudde Glimt kampen og tok ledelsen 1-2, etter scoringer av ranværingen Martin Bjørnbakk og toppscorer Kristian Fardal Opset. Start utlignet fire minutter før slutt.

- Jeg føler at vi har bra kontroll, sier Glimt-trener Aasmund Bjørkan til Glimt.no. På klubbens nettsted kan du også se høydepunkene fra toppoppgjøret.

Med syv serierunder igjen kommer opprykket til Eliteserien stadig nærmere. Bodø/Glimt topper tabellen med 53 poeng. Start har 45, Ulf Sandnes og Ranheim 41 poeng. De to beste rykker direkte opp.