Are Utvik, Bjørn Rino Høydahl og Rune Foss stilte til start i Trondheim lørdag, med mål om å fullføre på under 20 timer.

Og det klarte de så å si: Rune Foss og Bjørn Rino Høydal fullførte det 543 kilometer lange rittet på 20 timer og 6 minutter. Det forløp ikke uten dramatikk: Are og Rune gikk i bakken i en velt etter Støren, rundt fem mil sør for Trondheim, men det gikk heldigvis bra med dem.

- Are fikk problemer med giret etter velten og måtte dessverre bryte på Dombås. Rino gikk i bakken opp til Dovre men også dette gikk bra, melder de.

Etter det ble det en fin tur ned til Oslo med strålende vær og de to fikk heng på store grupper som de kunne sykle med.

- Gutta i bobilen gjorde en kjempejobb med å fylle opp flasker og serverte nystekt pizza på Lillehammer noe som blei et lite høydepunkt på turen etter kun sjokolade og sportsbarer. Siste mila inn mot mål blei en kamp mot vilje og psyke som roper på at det skal stoppes, men etter å ha gått en runde eller sju med seg selv klarer man å mobilisere opp de sist bakkene, og den følelsen når man ser målstreken er bare magisk, forteller Rune Foss og Rino Høydal.