Ulrik Saltnes scoret det første målet da Bodø/Glimt slo Sortland 3-1 i kveldens andre runde i cupen.

- Jeg spilte midtstopper i kveld og scoret på straffe, forteller Saltnes.

Det ble et slags déjà vu for lysluggen.

- Ja, litt i alle fall, sier brønnøyværingen, som ifølge Vol.no også var kaptein. Nettavisa skriver at han " innrømmer at blikket allerede er rettet mot jobben for opprykk til eliteserien".

Han har nesten opplevd det samme. For 24-åringen scoret i debuten for Glimt i tilsvarende oppgjør for seks år siden. Da kom han inn fire minutter før slutt og satte inn det siste målet i gultrøyenes 4-0-triumf.

I kveld sto 1-0 seg til pause. Sortlands Tage Ellingsen utlignet 16 minutter ut i andre omgang. Så var Saltnes servitør da Joachim Osvold scoret Glimts 2-1 mål, før bodønigerianeren "Kachi" sikret seieren med sin 3-1-scoring.

16.mai startet Saltnes på midtbanen da Glimt snudde 0-1 til 2-1-seier borte mot Førde. Dermed klatret Ulrik & Co. til topps på OBOS-tabellen, ett poeng foran Ranheim, som som slo tidligere serieleder Start 1-0. Søndag kommer Mjøndalen til Aspmyra.