Gunnar Høyland fra Brønnøy sykkelklubb var med og spurte om seieren i Namsen rundt søndag. Feltet kom samlet til mål etter tur-retur Namsos-Grong som er 100 km.

- Det er en ganske tøff innspurt med en utfordrende rundkjøring og en stigning. Det ble tråkket skikkelig til og jeg endte på åttendeplass i min klasse 40-49 år, og 12. plass totalt, forteller Høyland. Han brukte 2.30,4 på de ti milene, og var bare seks sekunder bak vinneren Frode Jermstad fra Team Victoria.

Idar Flostrand fra Sømna sykkelklubb ble nummer 40 med tiden 2.53,40. Are Utvik fra Brønnøy sk brukte 3.10,27 og endte på 50. plass. Klubbkamerat Geir Grande syklet Overhallarunden som er rundt 50 km. Brønnøyværingen fullførte på 1.35,34 og ble med det nummer 15, 3,58 bak vinneren Arnt Bergin fra Namdal sk.

Til helgen er det Helgeland tredagers i Mosjøen og Sandnessjøen. Det består av fire ritt og starter med Øyatempo i Mosjøen fredag, og fortsetter så med Hårektempoen i Sandnessjøen lørdag morgen, Syv søstre-rittet lørdag ettermiddag og Vefsentråkket søndag formiddag.