De gulkledde tok i mot bortelaget fra Ullensaker, og første omgang ble målfattig, med omgangens første og eneste mål etter 37 minutter, signert Glimts Thomas Drage, skriver Avisa Nordland.

Ifølge avisen åpnet kampen med et aggressivt Glimt, mens Ull/Kisa kjempet seg mer inn i andre halvdel av første omgang.

Ull/Kisa hadde et par sjanser som ikke ble til noe i førsteomgang.

AN skriver at hjemmelaget åpnet friskest i andre omgang, og Kristian Fardal Opseth satte inn 2-0 etter syv minutter. Gjestenes Ole Kristian Langås satte inn reduserinsmålet 2-1 da det sto et kvarter igjen på klokka.

De fikk imidlertid ingen utligning, og til slutt satte Ulrik Saltnes spikeren i kista for gjestene, da han satte inn 3-1.

- Jeg fikk en ball fra Kachi der jeg kommer først, så skjærer jeg inn og skrur i borteste, forteller brønnøyværingen.

Han kom inn som indreløper til starten av andre omgang. Og scoret sesongens første mål.

- Det var gøy. Skulle ønske jeg var spiss og kunne gjort det oftere, sier han.

Bodø/Glimt har 19 poeng på andreplass i OBOS-ligaen. Start leder med samme poengsum og bedre målforskjell.