Godt oppmuntret av mamma klarte Hedvig Trælnes på 15 måneder å gjennomføre sitt første løp i løpskarusellen. En runde rundt banen ble belønnet med applaus og en god klem.

Før hun kom i mål hadde allerede pappa Kjell Arne Trælnes lagt ut på løpetur. Det lå an til en duell med Lasse Blom som trakk det lengste strået til slutt. Han forbedret tiden med 14 sekunder fra i fjor og løp i mål på 32,47. Trælnes løp inn til andreplass på tiden 33,56.

Beste kvinnelige løper var Mari Brox på tiden 38,36. Hun fødte sitt første barn i juni i fjor, men startet å løpe så smått igjen bare tre uker etter fødselen. I år er dette andre konkurranseløp hun deltar i. I Haag ble hun nest raskest av 4000 løpere.

- Det var veldig gøy å løpe i dag og det gikk ganske lett. Jeg hang meg på Lars Tomas Sletten Kapelrud og da presset jeg meg kanskje mer, forteller Brox.

Hun skal delta på i halvmaraton under Torghatten Maraton lørdag 29. april og så på dette som en fin oppvarming til dette løpet.