Treningsslaget om Nord-Norge ble en skikkelig målfest som endte 3-3. Glimt tok ledelsen etter et selvmål, TILs nysignering Slobodan Vuk utlignet til 1-1 og Mour Samb ga "Gutan" ledelsen 2-1 til pause.

Trond Olsen skapte balanse i regnskapet igjen med sin 2-2-scoring. 12 minutter før slutt ga Ulrik Saltnes gultrøyene ledelsen 3-2 etter en corner. Kun to minutter senere lå ballen i Glimt-nettet igjen. Ricardo Friedrich, som hadde kommet inn i Glimt-målet for Simon Thomas i pausen, skled da en corner ble slått inn i feltet, og Landu Landu, som scoret dagens første mål i eget nett, fikk gjort opp for seg med sin 3-3-scoring.

Både Tippeligaen og OBOS-ligaen starter til helgen. Glimt rykket som kjent ned i fjor. Målet for årets sesong er krystallklart.

- Vi skal rett opp igjen. Oppkjøringen har vært ganske jevn og solid. Men det er ikke mye man kan tolke ut av en oppkjøring, sesong er noe helt annet, sier Saltnes.

Brønnøyværingen kom inn i første omgang på Alfheim søndag og spilte både på midtbanen og på stopperplass. 24-åringen er spent på Aasmund Bjørkans laguttak til serieåpningen.

- Akkurat nå tror jeg det er helt åpent om jeg starter eller ikke. Det er bare å vente å se, sier han.

Tromsø tar imot Brann søndag og Bodø/Glimt serieåpner hjemme mot Kongsvinger tirsdag 4. april.