Det norske G18-landslaget, med brønnøyværingen Pål Arne Johansen som trener, spilte fredag sin første kamp i Federations Cup, mot vertsnasjonen Latvia. Det skriver NFF på sine nettsider.

Roser spillerne

Allerede halvveis ledet Norge med tre mål etter scoringer av Eman Markovic (2) og Martin Tangen Vinjor. Norge holdt trøkket oppe og et sent mål fra Sebastian Pedersen fastsatte sluttresultatet til 0-4 til Norge.

– Kampen ble omtrent som forventet. Guttene har jobbet veldig godt i forkant, og det viste de også i kampen. All honnør til spillerne som jobbet hardt og gjorde de tingene vi var blitt enige om. Vi fremsto som et lag med stort samhold og gjorde det vi ønsket å gjøre, sier landslagstrener Pål Arne Johansen til fotball.no etter kampen.

Tapte kamp nummer to

Allerede klokken 10 i dag spiller laget en ny kamp i Federations Cup mot Ukraina. Johansen varslet i går at det ville bli et helt annet lag som startet denne kampen. Det ble det, uten Borchgrevink i startoppstillingen.

Denne kampen endte 1-2 til Ukraina.

– Jeg synes først og fremst vi avslutter kampen bra. Jeg er veldig fornøyd med de fire som kommer inn når det gjenstår en halvtime. Da var vi gode, viste karakter og la press på Ukraina. Vi hadde fortjent en utligning, sier Johansen.

Ronny Deila (t.h.) har hentet opp Christian Dahle Borchgrevink i Vålerengas A-stall, den talentfulle forsvarsspilleren er også tatt ut på Pål Arne Johansens G18-lag. Borchgrevink er sønn til Maria Dahle, som er født og oppvokst i Brønnøysund, og barnebarnet til Eva og Njål Dahle. Foto: Tina Wulf, Vålerenga Fotball
Pål Arne Johansen er i gang som trener for G18-landslaget. Foto: Christer Madsen, NFF