CPC Loop Den Haag er et årlig halvmaraton som arrangeres i Den Haag i Nederland, og har vært arrangert siden 1975.

Søndag løpte Mari Brox fra Sømna inn til en imponerende andreplass i damenes 10 kilometer-løp, med tiden 38.35.

Dette blant hele 4.000 løpere.

I tillegg klarte løpsfantomet Lasse Blom å komme inn på 32. plass på halvmaraton, blant 9.600 deltakere, med tiden 1.09.48, litt under ni minutter bak den kenyanske vinneren Geoffrey Yegon som kom inn på tiden 59.56.

Steinar Westerberg satte personlig rekord på halvmaraton med tiden 1.24.35, og løp inn til en 235. plass i klassen menn senior.

Kristian Wold Arnøy kom inn på 490. plass med tiden 1.29.38 på halvmaraton.

Sømna-lensmann Leif Magne Øvrebust klarte tiden 1.31.23, og ble 589. beste i klassen som altså inkluderte 9.600 løpere. Det spørs om det er behov for politibil i Sømna. Mari Brox er forøvrig lege, men det er ikke kjent om representanter for brannvesenet i Sømna deltok.