BILs J19 slo Tiller 2-0 borte i første runde av NM, og er derfor klare for 8-delsfinale i NM på søndag. Der er Byåsen motstander i det som blir en historisk kamp for BILs jentelag.

- Byåsen er nettopp kommet hjem fra seier i Dana Cup. 1.-divisjonsklubben er nok naturlige favoritter til denne kampen, men vi håper å kunne bite godt i fra oss, sier BIL-trener Roger Haugen.

Oppladningen til kampen er ikke optimal, ifølge Haugen.

- Grunnet ferie, det vil si at skolene ikke starter opp før 22. august, så er det mange som er på ferie denne uken og forrige uke. Vi fikk heldigvis en god gjennomkjøring mot Medkila i serien, men har ikke fått trent optimalt inn mot kampen. Både vi og Byåsen var enige om å spille 24. august, men Norges Fotballforbund avslo vår søknad, sier han.

I videre spill utover høsten så mister BIL tre spillere.

- Silje Hass flytter til Oslo, Lone Møller Solrud flytter til Molde og Dorthe Slotvik har dratt i militæret. Til denne kampen er Dorthe Slotvik hjemme, men vi skulle gjerne hatt med Silje og Lone også. Vi håper så mange som mulig tar turen til Brønnøysund kunstgressbane på søndag og heier frem jentene til det som kanskje blir veien videre til kvartfinalen, oppfordrer Roger Haugen.